De Alkmaarse IT-Week

De eerste Alkmaarse IT-Week vindt plaats van maandag 22 tot en met vrijdag 26 maart. Het is een volledig online programma. Het grote voordeel daarvan is dat vrijwel het gehele programma ook na de Alkmaarse IT-Week beschikbaar is op het platform.

Komt de week van 22 tot 26 maart je dus niet zo goed uit, maar wil je wel graag de Alkmaarse IT-bedrijven beter leren kennen? Schrijf je dan gerust in en bekijk de talks en webinars op een later tijdstip alsnog. 

Vanaf maandagochtend 22 maart kun je inloggen op het platform van de Alkmaarse IT-Week. Alle webinars en trainingen zijn direct beschikbaar. Deze kun je dus bekijken wanneer jij dat wilt.

Daarnaast lanceren we elke dag om 16:00 een talk. Dit is geen livestream en we laten deze op het platform staan. Je kunt deze talks dus direct bekijken, maar ook op een later tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Ook zijn er live webinars te volgen. De eerste is ingepland op donderdag 25 maart om 16:00.

Er volgen er mogelijk nog meer. Deze delen we zo snel mogelijk op de website, op de socials en via de nieuwsbrieven.

Programma

De Alkmaarse IT-Week is een initiatief van Stichting IT=Alkmaar. Bij deze stichting zijn elf Alkmaarse IT-bedrijven aangesloten. Dit zijn: Cyso Group, Triple, Nedvice, Betty Blocks, Create, Xolphin, SnelStart, Herke ICT Group, Health Connected, Bluedesk en Ekco. Onder het tabblad bedrijven kun je per bedrijf meer informatie vinden en de promotievideo’s bekijken. Onder het tabblad vacatures vind je alle vacatures van de aangesloten bedrijven. 

De IT-sector groeit hard en daarom zijn de aangesloten bedrijven continu op zoek naar versterking. Normaal gesproken is er tijdens onze events veel ruimte voor zowel werkzoekenden als de bedrijven veel ruimte om kennis te maken en informatie uit te wisselen. Online is dit iets lastiger, daarom hebben we deze optie toegevoegd.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Geef dit dan aan in je profiel. De collega’s van de aangesloten bedrijven kunnen daardoor jouw profiel bekijken en eventueel contact met je opnemen. 

Wil je enkel de webinars en talks volgen en ben je niet op zoek naar een andere baan? Geen probleem, laat het vinkje dan openstaan en dan blijft je profiel verborgen. 

 

Door Stichting IT=Alkmaar. In de zomer van 2018 sloegen negen Alkmaarse IT-bedrijven de handen ineen. Hun doel was Alkmaar op de kaart zetten als echte IT-stad. Een bruisende plek waar studenten, starters of de meer ervaren collega een fijne plek vindt om te werken en zich verder te ontwikkelen. En dat is gelukt!

Aan de start van stichting IT=Alkmaar staan de bedrijven Triple, Cyso Group, Nedvice, Herke ICT Group, Ekco, Bluedesk, Betty Blocks, Create en SnelStart. Een jaar later hebben Health Connected en Xolphin zich daar ook bij aangesloten. Deze bedrijven zetten hun deuren open en laten zien hoe uitdagend de Alkmaarse IT is. Jongeren kunnen inspiratie opdoen. Daarnaast krijgen ze tijdens de events en webinars een kijkje in de keuken van een Alkmaars IT-bedrijf.

Meer ervaren IT’ers kunnen via het platform en de events makkelijker in contact komen met de bedrijven en zich zo oriënteren op de volgende stap in hun carrière. Benieuwd naar de kansen bij de Alkmaarse IT-bedrijven? Neem dan snel een kijkje op onze vacaturepagina.

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ja natuurlijk! Op vrijdagmiddag 26 maart, vanaf 17:00, organiseren we de afsluitende VrijMiBo. De link naar dit event delen we vrijdag op het platform en via de nieuwsbrief. 

Wil je bij deze borrel genieten van een heerlijke BorrelBox? Dat kan. Bestel hem vandaag nog bij Beer in a Box via deze link. 

Het ideale (bier)pakket voor een bier en pizza-sessie, maar dan zonder pizza. Want in deze box vind je een heerlijk zakje nootjes. En je kunt natuurlijk zelf ook nog even een pizza in de oven schuiven 😉 
 
Deze IT=Alkmaar Borrel Box is met liefde en zorg samengesteld voor alle ambitieuze en leergierige IT’ers uit Alkmaar en omstreken. Van klein tot groot, met of zonder bubbels en je kunt hem zelfs zonder alcohol bestellen! 

Stel je pakket samen, bestel hem en proost met ons tijdens de Alkmaarse IT-Week! 
 
Je kan deze Box ook ophalen bij het magazijn van Beer in a Box in Alkmaar. Dit kan je aangeven bij het bestellen.
 

We organiseren regelmatig online en offline events, zodat je binnen kunt kijken bij de Alkmaarse IT-bedrijven. Denk aan meetups, webinars en grotere events met inspirerende sprekers. Op deze pagina vind je alle evenementen.

Wil je het laatste nieuws, als eerst in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan via onze website voor onze nieuwsbrief.

De Alkmaarse IT-bedrijven zetten hun deuren open en laten zien hoe uitdagend de Alkmaarse IT is. Jongeren kunnen inspiratie opdoen. Daarnaast krijgen ze tijdens de events en webinars een kijkje in de keuken van een Alkmaars IT-bedrijf.

Meer ervaren IT’ers kunnen via het platform en de events makkelijker in contact komen met de bedrijven en zich zo oriënteren op de volgende stap in hun carrière. Benieuwd naar de kansen bij de Alkmaarse IT-bedrijven? Neem dan snel een kijkje op onze vacaturepagina.

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met jouw profiel kun je op de radar verschijnen bij de Alkmaarse IT-bedrijven. Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Geef dit dan aan in jouw profiel door aan te vinken dat je benaderd mag worden door de bedrijven. 

Als je dit vinkje aanzet, is jouw profiel zichtbaar voor de bedrijven en kunnen ze je benaderen bij interesse. Wil je dit niet? Laat het vinkje dan uit, je profiel blijft verborgen. 

Alle profielen worden na drie maanden verwijderd. 

Mail dan naar info@itisalkmaar.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een vraag aan een van de bedrijven? Dan kun je ook naar het tabblad bedrijven gaan en rechtstreeks contact opnemen met een van de IT=Alkmaar bedrijven. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief