De Alkmaarse IT-Week

Beschrijving

‘Veilig internet voor iedereen’

Spreker: Tjebbe de Winter, Technisch Directeur Cyso Group.

Datum: dinsdag 23 maart om 16:00 uur.

In onze huidige maatschappij is internet een basisvoorziening geworden. We zijn 24/7 verbonden en doen werkelijk alles online. Het belang van veilig internet is daarom groot. Denk aan beleggen of internetbankieren, waarbij het vanzelfsprekend is dat gegevens goed beveiligd worden. Toch is veilig internet zoveel meer dan enkel het buitenhouden van cybercriminelen.

Tjebbe de Winter zoomt in op het onderwerp en laat zien dat veilig internet verschillende betekenissen kan hebben. Veilig voor dictatuur, veilig voor jezelf, veilig om te zeggen wat je wilt, veilig om niet bedreigd te worden, enzovoorts. Als je er even bij stilstaat ontdek je al snel dat veilig internet voor iedereen makkelijker gezegd dan gedaan is. Hoe proberen ze bij Cyso Group hierin hun steentje bij te dragen? Je hoort er alles over in deze talk.

 

Meer over Tjebbe:

Tjebbe de Winter is geboren op Texel in 1975. Hij verhuisde voor een korte periode naar Rotterdam, maar is grotendeels opgegroeid in Alkmaar. Tjebbe studeerde kunstmatige intelligentie aan de Universiteit van Amsterdam en is na zijn studie terug naar Alkmaar verhuisd, waar hij in het centrum woont met zijn vriendin, zoon en dochter. Tjebbe is binnen Cyso Group technisch directeur en is verantwoordelijk voor het operations team.

Hij is goed in het combineren van technische designs met realistische financiële en economische restricties, wat hem in staat stelt om kennis-intensieve, vooruitstrevende diensten te implementeren. Zijn motto is: “Technische oplossingen moeten het de klant makkelijker maken”. Naast zijn werk zet Tjebbe zich al jaren actief in als voorzitter van de scouting. Tijdens vakanties gaat hij graag skiën of zeilen over de Nederlandse wateren met zijn gezin.

TALK | Dinsdag 23 maart 16:00 | ‘Veilig internet voor iedereen’

Voor beginnende developers

Meetups, webinars, events en veel meer!

Meer toffe evenementen

Voor beginnende developers

Voor beginnende developers

Voor ervaren developers

Voor beginnende developers

8 maart 01:42

Schrijf je in voor de nieuwsbrief