De Alkmaarse IT-Week

Beschrijving

Dit webinar – dat door Ivo Geersen wordt gepresenteerd – is een live webinar, waarbij in circa 30 minuten een API wordt gebouwd. Aangezien het live is, kun je niet alleen direct meedoen, je kunt ook direct je vragen stellen aan de developers en deze beantwoord krijgen. In dit praktische onderdeel worden de skills getoond die de developers van Xolphin in hun dagelijkse werk gebruiken. Dit vrij generieke webinar is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in eigen systeemontwikkeling. Het webinar start met een stukje theorie, waarna diverse tools worden toegepast om een basis setup te maken. Hiermee is het laagdrempelig en zeer geschikt voor beginners, een soort ‘rapid API development for dummies’!

Of je nu alles wil weten over PKI en het kraken van zwakke encryptie of liever live meekijkt met het ontwikkelen van een API; het aanbod van Xolphin biedt een interessante mix voor iedereen!

Direct meedoen? Dit heb je nodig!

Op Github is een repository gevuld met basiscode die je vooraf kunt downloaden. Met deze code kun je direct live meedoen: https://github.com/ypho/library-api-demo 

Meer over Ivo:

Na veel ervaring te hebben opgedaan bij diverse grote opdrachtgevers als Ziggo, KPN, PWN en The Independent Group, is Ivo 7 jaar geleden bij Xolphin terechtgekomen. Daar houdt hij zich bezig met de ontwikkeling en het onderhoud van de interne systemen en de beveiliging hiervan. Ook de aansturing van een internationaal team van developers en testers ligt bij Ivo.

Via deze link kun je deelnemen aan de webinar. Deze wordt ook opgenomen en later gedeeld.

https://www.twitch.tv/ypho87

 

Heb je vooraf een vraag over de webinar of de basiscode? Neem dan contact op met Ivo via:  ivo.geersen@sectigo.comTijdens de workshop is het mogelijk om live te chatten, maar dan moet je wel een Twitch account hebben (zonder account kun je wel gewoon kijken, maar geen vragen stellen).

 

LIVE WEBINAR | Donderdag 25 maart om 16:00 | Live ontwikkelen van een API door Xolphin

Voor beginnende developers

Meetups, webinars, events en veel meer!

Meer toffe evenementen

Voor beginnende developers

Voor beginnende developers

Voor ervaren developers

Voor beginnende developers

8 maart 01:42

Schrijf je in voor de nieuwsbrief