De Alkmaarse IT-Week

Ons verhaal

Toermalijnstraat 8, 1812 RL Alkmaar

Herke ICT Logo

Al ruim 20 jaar helpt Herke ICT Group kleine en middelgrote bedrijven bij hun digitale transformatie. Met onze Digital Cloud Suite automatiseren en onderhouden we werkplekken en netwerken. Onze Business en Productivity Apps zorgen ervoor dat kritieke bedrijfsprocessen veilig en efficiënt verlopen. Voor bedrijven in de bouw ontwikkelen wij de totaaloplossing Herke BouwVision en apps.

Naast bedrijven in de bouw, werken wij voor projectmatig werkende organisaties in andere branches. Zo hebben we ook klanten in de zakelijke dienstverlening en de maakindustrie.

Onze innovatieve, toekomstgerichte en op maat gemaakte oplossingen uit de Digital Cloud Suite bieden voor elk bedrijf en in iedere fase van hun digitale transformatie, producten en diensten om de volgende stap(pen) te kunnen zetten.

Wil jij werken met moderne ontwikkeltools als Microsoft Dynamics, Microsoft.NET, C#, ASP.NET, MVC, React en Typescript, Xamarin Studio en/of Visual Studio? Kom dan eens langs voor een kijkje achter de schermen bij onze developers en consultants.

Contact opnemen

Je voornaam*
Achternaam*
Je e-mailadres
Bedrijfsnaam
Je bericht*

Vacatures van Herke ICT Group

Schrijf je in voor de nieuwsbrief